Cautare

1642 de rezultate pentru "deranjamente telefon fix" (3.41 secunde)
Moderatorul a subliniat inca de la inceput ca Basescu a castigat "pe muchie de cutit" al doilea mandat la Cotroceni, fix in anul in care Romania comemora 20 de ani de la Revolutie, a relatat, vineri, Realitatea TV.
De cealalta parte, Victor Ponta continua sa supravegheze votarea, in timp ce sotia sa, Daciana Sarbu, s-a asezat pe un scaun fix in fata salii de vot si spune ca are emotii.
Daca Diaconescu vrea la Socialistii europeni, cea mai scurta cale este sa revina in PSD. Dupa o recluziune de fix un an ar putea fi iertat de pacatul dezertarii comise la nervi.
Interesant este faptul ca primele ziare in care au aparute reclamele PSD-ului sunt fix din judetele controlate de apropiatii lui Ponta, respectiv din Constanta lui Mazare si Vrancea lui Mitrea.
'Aflu cu bucurie si mandrie proletara ca fostul sef al mafiei personale a lui Adrian Nastase, generalul chilotilor, isi lanseaza, fix de 1 Mai muncitoresc, partidul conservelor de fasole.
54/2010 limiteaza dreptul firmelor de a mai avea cate antrepozite fiscale doresc, ci obliga agentii economici care lucreaza cu produse accizabile sa detina un numar fix de astfel de depozite.
Declaratiile si actiunile PSD despre motiune sunt pantomima si butaforie, de la angajamentul refacerii "proiectului Iohannis" fix miercuri seara, la negocierile invizibile pentru voturi cu pedelistii nemultumiti, cele 2,5 milioane de semnaturi populare si promisiunea lui Ponta de a fi miercuri in mijlocul mitingistilor.
Daca, astazi, numarul total al deputatilor este de 334, iar cvorumul de sedinta este de 168, inseamna ca o lege se poate vota cu 85 de voturi pentru, in timp ce, respectind regulile MAN, ar fi fost obligatorii fix 168 de voturi pentru orice lege.
Afirmatia de atunci avea sa fie intarita subliminal de catre Basescu la aceeasi sedinta de instruire de marti, cand dadea ca exemplu acuzator - despre, vezi Doamne, "ce poate face stanga" - situatia din anii 2007-2008, adica fix atunci cand PDL se retrasese din guvernul Aliantei DA, iar PNL forma un guvern minoritar cu sustinerea PSD...
Pe Roberta o doare fix in coc de zbaterile oamenilor. Ea a fost aleasa cu 693 de voturi din 695 ca sefa la PDL Prahova si cvasiunanimitatea ii da incredere ca este cea mai iubita.
Aceasta schimbare de majoritate a durat fix 3 ore, pana in momentul in care senatorul Ion Toma, neafiliat, si-a anunta inscrierea in UNPR.
Eu nu stiu cum se cheama, cum se striga ei intre ei, dar eu cand vad macarale care rad in soare pente mormane de gunoi si privesc, asa, in zare, departe, fix pana la blocul de pe cealalta parte a strazii, cred ca Tatucu a gasit o sticla de vodka impachetata cu vechea harta.
Scandalul de la Deta i-a cazut la fix ministrului Igas, care avea pregatit un inlocuitor pentru functia de sef la IPJ Timis, in cazul in care actualului comandant i se va pune in carca arhicunoscutul "management defectos".
Opozitia invoca Legea fundamentala a tarii, care precizeaza ca mandatul alesilor locali este fix de patru ani si ca acest termen poate fi prelungit doar intr-o situatie de razboi sau de calamitate.
De fapt, s-a dat cu mucii in fasole in grup, de vreme ce Basescu s-a ascuns in spatele scuzei ca soarta fondurilor europene arde (fonduri de care-l doare maxim undeva, de vreme ce in patru ani am atras, cu acte in regula, fix 3,65% din ceea ce avem la dispozitie, si el a tacut complice), si chipurile discuta cu Barroso, tuta aia de Anastase s-a ascuns in munti (ai Georgiei, nu ai nostri), iar Boc a sters-o la Carei, ca si-a adus subit aminte ca azi e si Ziua Armatei.
Deci, ca sa revin, dosarele au fost instrumentate politic, iar faptul ca au trecut opt ani si fix intr-un an de campanie se vor revigora...
Sedinta a inceput la ora 13, domnia sa a sosit la ora 14.10. La ora 14 fix s-a terminat Comisia.
Exprimarea dorintei de a ramane in partid, apelul catre colegii din PSD, dar mai ales modul in care Comisia a ales sa lucreze, votand pentru excludere in absenta sa, fara a-i acorda sansa de a se apara, i-au servit la fix strategia.
Cand colo, dau drumul la televizor, la 18.15 fix - si ce vad? Mihai Bendeac . Tiganca imputita si gaozara - mi-am spus - iar ai incurcat programele (eram, totusi pe Realitatea, de care niciodata nu ma indepartez prea mult).
Partenerii europeni stiu foarte bine ca, din cei 231 politisti de frontiera si vamesi cercetati si arestati in direct, azi se mai afla in inchisoare fix - ati ghicit!
google-analytics.com